fredag 1. oktober 2010

Hyttetegningtitting

Lenge til enda. Tomten får trolig være i fred en vinter til. I mens ser vi på tegninger hos de ulike produsentene, tar i mot friste-telefoner fra de samme, og prøver å tenke sjøl innimellom.
Ideelt sett vil vi ha stue i vest/nord/sør, kjøkken i øst, åpen løsning, bad og kjøkken vegg-i-vegg, ca 50-70m2 -og med utsikt i alle retninger fra stuen........ Håpløst, men tror vi har kommet frem til en romløsning som kan fungere. Nå gjelder det bare å finne en hytte vi kan sette oppå denne løsningen....

Her har jeg tatt listen til høyre og skrevet hva vi har sett på eller funnet interessant. Til nå.

*Blink Hus            De har ringt og holdt kontakten. Men er tilbakeholden på å oppgi priser. Men ryktene sier at det er flere som skal bygge med Blink i dette området?
*Drømmehytten   
*Familiehytta      
*Favoritthytten    
*Flyttehytta          Tja, denne har vi vel på listen mest for moro, Ikke så aktuelt for oss
*Ranahytta           
*Rindalshytter      
*Saltdalshytta       Åh, her er flere vi liker utseende på....., men har ikke funnet romløsningen ennå. Forresten, de voldsomme vinduene i front er flotte innvendig, men blir altså litt voldsomme utenfra. ..
*Quality laft      Leverer Scan-Laft produkter. De har ringt, positive folk, men har ikke hørt bare bra fra andre Har bygget i området. Er også noe skeptisk til laft på fuktige Vestlandet.., men er ikke sikker påhvor berettiget den skepsisen er....? (se kommentarer under innlegget)
*Solhytten        Joda, noen vi liker her og. Flere Solhytter i nærliggende byggefelt hvis jeg ikke husker helt galt.Får veldig pluss for mottagelse vi fikk på visningshytte (Solstjerne?) i Sandnes. Vi fikk LYST til å kjøpe hytte av dem......Vinduene i front kan bli litt vodsomme her også (utenfra).
*Stjernehytten   Med manglende og fraværende mottagelse på kontoret deres i Stavanger slo vi disse ganske fort fra oss. Har knapt sett på katalogen, så jeg vet ikke hva vi går glipp av.
*Tremax          
*Vikinghytter    
*Ålhytta            Liker romløsninger, men er noe skeptisk til smale lange vinduer....

Skal oppdatere litt mer senere. dette er det jeg husker akkurat nå.

4 kommentarer:

 1. Hei, det er også en mulighet å ta kontakt med et firma som leverer ferdige elementer, og så kan egeninnsatsen evt. være å snekre hytta ferdig selv eller at de tar på seg hele jobben. Hvis du har en skisse på hva du har lyst på har de arkitekt som tegner ferdig for deg slik at du får nøyaktig det du har lyst på. Vi har gjort det og er i ferd med å få satt opp hytta akkurat nå.

  SvarSlett
 2. Hei, jeg representerer Scan-Laft Norge og reagerer på kritikken som rettes mot oss i denne bloggen. Årsaken er at det er, meg bekjent, kun ett Scan-Laft prosjekt som er levert av Quality-Laft i dette område. Vedkommende bekreftet senest 12.januar 2011 pr telefon at det ikke var noe å utsette på vårt produkt. At det kan være konflikt mellom selger/kjøper, har ofte 2 sider. Uten at det kan utdypes her, selvfølgelig.
  Ellers vil jeg ønske enhver som vil bygge seg lafte hytte, velkommen til oss! Har du planer om å bygge laftet hytte, anbefaler jeg deg å ta kontakt og bli kjent med oss. Du skal få god og objektiv informasjon om både Scan-Laft Norge, våre produkter og vår(e) forhandlere.

  SvarSlett
 3. Quality-Laft er konkurs. (ikke Scan-Laft)

  http://www.forvalt.no/konkurs/FirmaDetaljer.aspx?orgnr=990574464&id=468130

  Jeg hadde kun kontakt med Quality-Laft, ikke Scan-Laft. Korrigerer innlegget mitt deretter.

  SvarSlett

Kommentarer er en sjelden, men hyggelig vare!