torsdag 28. februar 2013

Høgevardehelg

Venner med ny hytte fant ut at nå var tiden ideel til å be oss (med kun en halv hyttegrunnmur) på tur til Høgevarde, Norefjell. Vi var enig.
Og det viste seg at hytten på mange måter liknet vår, tror vi, bare at den var speilvendt, større, har et soverom mer, en lavere hems, ikke ulike takhøyder (hva heter egentlig en sånn huskonstruksjon?), ikke trapp, større "utbygg" i stuen ---- Ok - ikke helt lik, da.

Men bortsatt fra at vi var sammen med ekstremt hyggelig vertskap, hadde finfint vinterferievær, var det vanskelig å ikke være i hytten uten hyttebyggingsbriller på. Så vi har kommet LITT nærmere gulvvalg, er HELT klare på at vi SKAL ha det ekstra toalettet på tekniske rummet, jeg har gitt meg totalt på holde igjen på oppvaskmaskin, klatrevegg/stige er en god ide!, fått et par tanker om servise og innredning og et par andre småting. Det blir bra. Men det er sikkert flere ting vi skulle ha tenkt på , så kjære vertskap - vi må nok opp å bo hytten deres inn litt igjen..:)

ellers venter vi på referat fra stiftelsesmøte til Librotet hyttelag - eller hva de har bestemt seg for å kalle seg.
ok.. lurte du på hva jeg kunne finne på å tenke om servise? Kjøp oppvaskmaskin først - og få tak i servise som utnytter den på beste måte!

3 kommentarer:

 1. Kjekt å få øve seg litt på hyttetilverelsen før dere virkelig setter i gang med eget bygg :) mange gode ideer å hente :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er det! Ser dere også skal ha ekstra-do. Vi hadde egentlig tenkt å bare gjøre klart røropplegget og sette det inn på et senere tidspunkt (hvis vi så behovet...) .

   Vi har sett lyset og ser behovet nå. Før grunnmuren er klar. :)

   Slett
  2. Vi var veldig fram og tilbake med ekstradoen. Fikk tegnet den inn i siste sekund, og tror nok ikkje vi vil angre på det. :)

   Slett

Kommentarer er en sjelden, men hyggelig vare!