søndag 12. juli 2015

Nei, vi skal på hytten i helgen! ....

3 grillinvitasjoner og ymse er avslått for her er prioriteringene steinharde....  Det jobbes på med stort og smått;

Denne helgens største prosjekt var den siste lille veggen som skulle isoleres og panelleres. Dette har av naturlige årsaker blitt utsatt til slutt; 1. tilfelle endringer vi ønsker å gjøre dukker opp, og 2. dette er en MONSTERVEGG ingen så frem til å starte på!


Men tar man det litt og litt går det jo fremover. Et panel - "stapp" isolasjon. Et panel til. Isolasjon. osv


Ferdig!

Puh! Har du sett - beiset også!    Nå har vi bare 1 1/2 pakke med panel igjen. Det holder vel til en vegg i uteboden, som er det eneste rommet som står igjen. (for panellering)

Det ble grunnet og beiset ute også,  en halv vegg, noen hjørnebord, samt kisteplank.Ferdigstilt trappeoppgang med småpanel, beiset og listet.

Listing i stue. Tilskjæring, beising og oppsett.

Listene er beiset med helt samme farge som veggen, men tar til seg farge på ulikt vis.


Jeg liker å male, men søler og griser. Tildekning og opprenskning med white spirit /vann er alltid nødvendig, men klærne slipper unna. Nye gamle bukser tilegnes maling hvert år! Og skoene...jaja.  Gubben derimot, liker IKKE å male, men når han gjør det er er det ikke en flekk på ham!  Godt han liker det så dårlig at jeg får lov å skvettmale på min måte!

Ikke fornøyd med fjorårets terrassebeis. Enten dårlig kvalitet på beisen, en altfor våt høst (vanskelig å finne malevindu mellom regnbyene) eller snømåking i vinter.

Innlagt vann denne helgen. Til hytteveggen i hvert fall.

Belysning må til. Eget design.


1 kommentar:

  1. Slik ser terassa ut hos oss og (heime), også beisa i fjor...

    SvarSlett

Kommentarer er en sjelden, men hyggelig vare!