lørdag 26. juni 2010

Tomtetur

Ny tur til tomten  - første tur etter at pluggene er satt og "there is no turning back" for plassering av tomt. Jeg var spent, hadde bare studert kart og diskutert plassering med Tois (som har vært oppe tidligere og sett), men det er likevel vanskelig å se det ordentlig for seg. Etter noen timers tråkking på tomten, oppsetting av pinner og tau, lage lekehytteinnredning ("her er inngangen - og der går vi inn til badet" "Her må kjøkkenet være for jeg vil se ut her når jeg lager mat" "her kan sofaen være så vi får kveldssolen, eller kanskje....." osv)
 - er jeg fremdeles fornøyd :)

På turen traff vi også to sett naboer, 24/7. Veldig kjekt å snakke om tomtearbeid, hyttevalg, entrepenører osv. - med hyggelige folk!
Dette blir bra - selv om det kommer til å ta sin tid!

2 kommentarer:

 1. Hei, har vært min del i Stordalen siste dagene. Og mange flere dager blir d fremover -skal bygge hytte nå i sommer (jippi!). Er jeg som har tomt 32.
  Nå også kalt 'molddungen' etter at entrepenør Gunnar Trædal har vært på besøk med gravemaskin sin :) Kjempedyktige karer som jeg kan anbefale på det varmeste.
  Hva er tomte-nummeret deres btw? Er ikke vi i nærheten av å være naboer??
  -naboen- (kanskje??)

  SvarSlett
 2. Ja - molddungen så vi på fra veien! Var ikke oppe på tomten og tittet, men tipper utsikten er formidabel derfra :) Gleder meg til å se resultatet!

  Flott med anbefalinger på entrepenør, noteres; vi vet ennå ikke om vi kommer til å få noe gjort i år - prosjekt på hjemmebasis tar tid.

  Joda, vi holder til på samme ryggen, selv om vi ikke er direkte naboer. "Kuletreet" (som jeg ynder å kalle det) er et stikkord....

  SvarSlett

Kommentarer er en sjelden, men hyggelig vare!