lørdag 28. desember 2013

Kvartalsrapport med bilder

Inspirasjon til å skrive blogg har vært ganske fraværende siste par månedene, og jeg har sviktet i oppfølgingen her... Prøver med en oppdatering, så får vi se til neste år...


Først litt dokumentasjon av problemene nevnt i tidligere post:
1. Manglende kubbing langs vegg. Sagde opp gulvet selv for å legge/spikre disse nedi. Her oppdaget vi også at isolasjonen ikke var lagt helt ut alle steder.

2. Bildet viser nedsenking av gulv for varmekabler og støp. Noe mer enn vi egentlig hadde tenkt i utgangspunktet, men vi fikser den også.

3. Sperrene i taket var ikke nøyaktige alle steder slik at isolasjonsmattene ikke passet. Måtte fylle på med strimler:Så annet vi har gjort:

Isolert hele hytten. Gjort klar for lufteluker:

Plastret og utforet med lekter......Satt opp stenderverk til innervegger. Rørlegger og elektriker har lagt opp rør (etter første snøfall, som gud forby og heldigvis...- smeltet vekk).

Første rom er panelert ...på veggene i hvert fall.

Og så hadde vi en stabel med panel ute i været som måtte inn før vinteren. En snedig løsning for å få plankene inn vinduet:
Gammelt bilde, men altanen er altså ferdig satt opp. Det var et lite problem der også, siden vi ikke fikk de endelige tegningene (også for grunnmuren) før ETTER råbygget var satt opp. Men vi fikk løst det også. På egenhånd.

Mulighet for at innlegget fylles med fler bilder og informasjon etter hvert.

1 kommentar:

  1. Her går det frammover iallefall! Kjedelig med alle problemene, men dere får stå på og gjøre det beste utav det! Ser ut som dere har funnet gode løsninger langs med :)

    SvarSlett

Kommentarer er en sjelden, men hyggelig vare!